Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

scroll down and click the pictures for the full flyer and info

Worshops April 2013

Zondag 7 April 
Workshop Spelen met Energie
Zaterdag 13 April
Yoga Workshop Stillness in Action
Zondag 14 April 
Aerial Yoga Workshop
Zaterdag 19 April 
Spiritual Awakening, the easy way
Zaterdag 27 April   Deep Cleanse Yoga workshop

 

   

 

 

Zondag 7 April        Workshop Spelen met Energie (playing with Energy)

 

Leer verbinding te maken met je intuitie en leer om te gaan met je eigen energie en die van anderen om ons heen. Een practische workshop met geleide meditaties, visualisaties en korte energetische oefeningen. Marcel Claessens is energetisch therapeut en kan als geen ander met lichtheid en humor diepe transformatie begeleiden. Schrijf je in via deze link.


 

 

   

Zaterdag 13 April     Yoga Workshop Stillness in Action

 

Yoga teacher Ela Veda (Costa Rica) is weer in Nederland en geeft deze ontspannende Yoga Vinyasa Workshop. Vind de stilte in jezelf door beweging en meditatie, ervaar de stilte van het regenwoud. Vorig jaar was deze workshop in korte tijd volgeboekt, schrijf je op tijd in via deze link (€5 korting als je je inschrijft voor 3 april).

 

   

Zondag 14 April         Aerial Yoga Workshop

 

Een Aerial Yoga workshop, geschikt als kennismaking voor alle niveaus en voor mensen die een keer een wat langere vluchttijd willen dan in een gewone Aerial les. Jo neemt je mee op reis langs de mogelijkheden van de 'luchtyoga'. Altijd al een keer willen proberen, maar er nog niet van gekomen?  Schrijf je alvast in via e-mail of deze link. In verband met de toenemende populairiteit, nu maandelijks, voorinschrijven mogelijk!


 

   

Zaterdag 19 April       Spiritual Awakening, the easy way

 

Tim van der Vliet zijn eerste boek, "Spriritual Awakening, the easy way" wordt dit jaar wereldwijd gelanceerd. Bij thrive Yoga wordt hij geinterviewd door Femke Wijdekop. Ze gaan in gesprek over 'spiritueel ontwaken', kan het echt gemakkelijk zijn? Tim leidt een meditatie en iedereen ontvangt een gesigneerd exemplaar van zijn boek. Schrijf je in via de link van thrive.

 

 

Zaterdag 27 April       Deep Cleanse Yoga workshop

 

Onze eigen Sandra heeft samen met Grazia meer dan 20 jaarYoga teacher ervaring. Die willen ze graag met je delen in deze Voorjaars Detox workshop. Met diepe twists ruimen we op wat we niet meer nodig hebben en maken we ruimte voor het nieuwe. Bereid je voor op de zomer en doe mee! Inschrijvingen voor 7 april kijrgen €5 korting. Volg deze link om je in te schrijven.

 


 

 

BOOK YOUR MASSAGE NOW
BOOK IN OOST BOOK IN IJBURG