Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

scroll omlaag en klik op de afbeeldingen en links voor meer info

  1. Zondag 3 maart      Stadsverlichting (meditatie)
  2. Zaterdag 16 Maart  Yin Yoga Introductie
  3. Zondag 17 Maart    Filmavond "Fierce Grace"
  4. Zondag 24 Maart    Workshop Aerial Yoga
  5. Zondag 7 April       Workshop Spelen met Energie
  6. Maandthema          Mythes & Goden

March Agenda

   

 

 

1. Stadsverlichting. Zondag 3 maart

 

Elke eerste zondag van de maand; Stadsverlichting (meditatie) bij thrive. Dit is een initiatief van open meditatie avonden om gezamenlijk een uur stil te zijn en daarmee de stad (Amsterdam) te verlichten. Zorg dat je er bij bent zondag 3 maart of de eerste zondagen van de maand daarna. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel stellen we het op prijs als je je inschrijft via deze link (klik op "meld je aan"), of een e-mail, zodat we ongeveer weten hoeveel deelnemers er zijn.

Deze maand zal Sandra de meditatie begeleiden.

 

 

   

 

2. Yin Yoga Introductie Zaterdag 16 maart

 

Yoga docente Inge Peters introduceert ons in de rustige op Yin geinspireerde vorm van Yoga beoefening in een twee uur durende workshop. Laat je meevoeren en inspireren door deze diepe zachte vorm van Yoga beoefening. De kosten van de workshop bedragen €22, - of twee strippen van je Yoga kaart. Maandabonnementhouders betalen €20, -. Schrijf je op tijd in, we verwachten veel belangstelling voor deze workshop (lees de flyer voor meer info).

 

   

3. Filmavond "Fierce Grace" , Zondag 17 maart

 

De eerste filmavond bij thrive yoga! We zien het intrigerende verhaal van Ram Dass, een aangrijpende documentaire over spiritualiteit, bewustzijn, healing en de onverwachte genade van het ouder worden. Een film die je als Yogi gezien moet hebben! Na de film is er ruimte om na te praten en ervaringen uit te wisselen (Satsang). Deze eerste avond slechts €5 bijdrage aan de kosten. We regelen thee, drankjes en hapjes! Schrijf je in via e-mail aan thrive of op de lijst in de studio.

 

IMBD film info


 

   

 

4. Aerial Yoga workshop !  Zondag 24 maart

 

Een introductie Aerial Yoga workshop, geschikt als kennismaking voor alle niveaus en voor mensen die een keer een wat langere vluchttijd willen dan in een gewone Aerial les. Jo neemt je mee op reis langs de mogelijkheden van de 'luchtyoga'. Altijd al een keer willen proberen, maar er nog niet van gekomen?  Schrijf je alvast in via e-mail of deze link.  Kosten zijn € 25,- of twee strippen van je Aerial Yoga strippenkaart. In verband met de toenemende populairiteit, nu maandelijks, voorinschrijven mogelijk!

 

 

5. Workshop Spelen met Energie!  Zondag 7 April

 

Een fascinerende workshop van een inpirerende man, Marcel Claessens, energetisch therapeut. Hij gaat met ons aan de slag met werken met intuitie, het realiseren van je doelen, bewustwording en opruimen van energie. Het wordt een actieve workshop met veel oefeningen, meditaties en visualisaties. Laat je inspireren, kosten €25, -. Inschrijven kan via e-mail of in de studio. 

 


 

   

 

6. Maandthema Maart

Yoga is een filosofie en zeker geen religie. Toch spelen de mythes uit India een grote rol in de Yoga filosofie. Zo zijn er Ganesha, Hanuman, Krishna en natuurlijk Shiva, die staan voor verschillende eigenschappen in ons mensen. Kom naar de lessen en leer meer over de mythes van de Yoga Goden.

 

 

BOOK YOUR MASSAGE NOW
BOOK IN OOST BOOK IN IJBURG