Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

 

scroll omlaag en klik op de afbeeldingen voor de volledige flyer met meer info

 

Events June

Zondag 2 juni
20:00  Stadsverlichting meditatie
Za-Zo  8-9 juni
11:15  Thai Yoga Massage Workshop
Vr-Zo 14-15-16 juni
13:00  Isha Yoga workshop Smriti
Vrijdag  21 juni 20:15  Midsummer Night Kirtan
Zondag 23 juni 15:00  Aerial Yoga workshop

 

 

 

 

 

Zaterdag & Zondag 8 en 9 juni       Thai Yoga Massage

Thai Yoga Massage (TYM) is een interactieve massagevorm, gebaseerd op krachtige yoga stretches en drukpunten uit de acupressuur. In deze workshop van anderhalve dag leer je de basis principes. Alle technieken worden met een uitleg gedemonstreerd, daarna oefen je op je mede-cursisten. Ces Mossel is een ervaren en gedreven yoga docente die net uit Thailand terug is waar ze deze zomer een vervilgopleiding volgde!


Workshop Zaterdag 11:15 tot 18:15 en Zondag van 14:45 tot 18:15.

Kosten voor complete workshop (10 uur)  €110,- Klik hier om je plek vast te leggen.

 

 

 

 

Vrijdag-Zondag 14,15,16 juni  Isha Yoga workshop

Yogini Smriti Chakravarti uit Varanasi, India komt dit jaar naar thrive yoga. In een driedaagse workshop krijg je de gelegenheid om de oorspronkelijke Isha Yoga in al haar facetten te leren kennen. Smriti neemt je mee op een reis naar je innerlijke zelf door verschillende facetten van Yoga (meer info en complete tekst klik op de flyer).

 

Drie middagen van 13:00 tot 17:00, kosten per dag €40, twee middagen €75 en de volledige 3 middagen €110. Schrijf je vandaag nog in via een mail naar smritinl@xs4all.nl of via deze link.

 

 

    Vrijdagavond 21 Juni  Midsummer Night Kirtan

Midzomer Avond, Kirtan bij Thrive! Volg eerst een ontspannende Yogales van Inge (20:15) om daarna vanaf 21:30 de rest van de avond tot middernacht te luisteren en mee te zingen met Anand Nigam. Een avond om blij van te worden met muziek, lekkere hapjes en drankjes en inspirerende mensen samen!  Anand Nigam, traveled the world with his guitar, in search for deeper insights in life. His journey lead towards a life of meditation, yoga, music and Kirtan. He settled in Doorn with his wife, where they run a yoga retreat center (Stillnessinyoga.net).

 

Voor de Yogales kun je je strippenkaart gebruiken (of losse les). De Kirtan is op donatie basis (minimaal €7,50 in ons donatiepot). Graag via deze link opgeven voor de Kirtan.

    Zondag 23 Juni  Aerial Yoga Workshop

Deze maand Basics, Backbends & Inversions. Jo neemt je mee naar de wereld van de Aerial Yoga in deze twee uur durende workshop. Zowel geschikt om te verdiepen als voor yogi's die voor het eerst deze vorm van luchtyoga willen uitproberen. Deze workshops zijn maandelijks volgeboekt (bij publicatie 1 juni nog 3 van de 7 plekken vrij), dus als je mee wilt doen, schrijf je dan op tijd in via ons inschrijfformulier of een e-mail aan Jo (jo@thriveyoga.nl).

 

Zie ook deze review van een Aerial Yoga les op Yelp.

 

BOOK YOUR MASSAGE NOW
BOOK IN OOST BOOK IN IJBURG