Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

Welkom bij Massagepraktijk Lene Sas

Bij Massagepraktijk Lene Sas kunt u een afspraak maken voor een heerlijke ontspannende massage. Neem tijd voor uzelf en gun u deze weldaad voor lichaam en geest. De behandeling geeft u een ontsnapping van de drukte en de gelegenheid om weer in contact te komen met uzelf. Ik werk vanuit, aandacht voor ieder individu met kwaliteit van aanraking. Door mijn aanwezigheid, zorg ik voor geborgenheid, waar de weg naar het hart kan plaats vinden. Hierdoor kan de stress verdwijnen en kunt u uw dagelijkse zorgen loslaten. Elke behandeling is uniek en zal per persoon en sessie verschillen. Tijdens de behandeling zal ik verschillende grepen toe passen vanuit Holistische massage, Klassieke massage, Trager bewegingstechnieken en stretches. Ook kunt u kiezen voor een ontspannende Hot-Stone massage of een dieper Cupping massage. Na de behandeling kunt u nog in alle rust na-liggen.

De massagebehandelingen hebben een helende rustgevende werking bij chronische pijn en stress gerelateerde klacht zoals burn-out of oververmoeidheid. Ontspanning en lichaamsbewustwording maakt deel uit van de Chronische Pijnrevalidatie van Reade (www.reade.nl) Ook (aanstaande) moeders, tijdens en na de zwangerschap wil ik graag uitnodigen voor een ontspanningsmassage.

Ik ben rechtsreeks te boeken bij thrive yoga op:
Dinsdag 13.00 tot 18.00
Donderdag 18.00 tot 23.00

Voor een boeking selecteer rechts in het scherm de button 'BOEK MASSAGE OOST' en selecteer Lene Sas, of rechtstreeks via onderstaande link:

BOEK MASSAGE MET LENE SAS

Voor meer info:
www.massagepraktijklenesas.nl of
www.facebook.com/massage.lenesas

Boek nu je massage
BOEK IN OOST BOEK IN IJBURG