Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

MASSAGE in amsterdam oost

massagestudio op ijburg en in OOST (indische buurt)

Thrive heeft twee massagestudio's  op de Thrive Yoga locaties IJburg en in Oost (Indische buurt). De studio's zijn goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV en bieden een oase van rust en aandacht. 

covid19 maatregelen

Thrive massage is  geopend voor massages onder voorwaarden gesteld in het 'protocol voor NGS Sport en Wellness Massage' en geimplementeerd door thrive. Lees deze covid19 richtlijnen voor je een massage boekt.

In Verband met de Avondklok masseren we ' s avonds tot uiterlijk 21:45 !

We werken met een profesioneel team Freelance masseurs en een Fysiotherapeute. Je kunt makkelijke een afspraak maken via ons online boekingssyteem (klik op de knop BOEK MASSAGE IJBURG  of MASSAGE OOST). Alle masseurs zijn ervaren en gediplomeerd en masseren met veel aandacht en positieve energie. Je kunt kiezen voor een op maat gemaakte massage vanaf 60 tot 120 minuten, onze tarieven vind je hier

Boek nu je massage in een van de twee comfortabele massagestudio's van thrive;

- Op IJburg centraal gelegen aan de IJburglaan 961

- In Oost op de Tweede Atjehstraat 55, Indische buurt, nabij Muiderpoortstation, Oosterpark en de Watergraafsmeer.

Klik op route (rechts) voor een routebeschrijving.

massage boeken

We werken met 1 team profesionele masseurs op beide locaties, in het rooster kun je zien, wie op welke dagen wie beschikbaar is. Omdat we werken met een beschikbaarheid per dag, heeft het de voorkeur als je een boeking online maakt (minimaal 8 uur voor de gewenste tijd). Je kunt direct online een boeking doen via de oranje buttons rechts, maak daarbij je keuze voor de locatie (IJburg of Oost). Wil je op kortere termijn een massage of advies bel of sms ons dan op 06-18030909 of stuur ons een e-mail via de rode contact button rechts. Alle boekingen worden per e-mail bevestigd. Eventuele afzeggingen zijn kosteloos tot 24 uur voor de massage.

We zijn 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 22:30 en werken uitsluitend op afspraak.

KWALITEIT - AANDACHT - maatwerk

Kies voor een ontspannende massage van één van onze ervaren masseurs met elk hun eigen specialiteiten en technieken. De meeste masseurs zijn all round opgeleid en kunnen de meeste massagevormen aanbieden. Er zijn ook masseurs gespecialiseerd in bijvoorbeeld alleen zwangerschapsmasage of Thai / Ayuverdische Yogamassage. Elke behandeling bij thrive is maatwerk, afgestemd op jouw specifieke behoeften, gegarandeerd van hoge kwaliteit en met volle aandacht van de behandelaar. Ervaar het zelf, onze unieke diep ontspannende en helende massages, persoonlijk op jouw behoefte afgestemd!

thrive yoga en massage studio's

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yoga & massage studio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor bewust tijd voor jezelf. Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die Marco Rodie in 2012 met thrive voor ogen had om te creëren. Na een carrière in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga en Massage kan betekenen voor een gezond en bewust leven.

Thrive Massage een plek om je direct op je gemak te voelen! Boek je massage vandaag nog en kom langs.

Boek nu je massage
BOEK IN OOST BOEK IN IJBURG