Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

Norah Hoogland

 

Mijn naam is Norah Hoogland. Ik geef Shiatsu massages en yogales. Bij Shiatsu lijkt het net alsof iemand anders yoga voor je doet. Door de strekkingen en het geven van druk worden blokkades opgeheven. De vitale energie kan zo weer vrijuit door de energiebanen van het lichaam stromen. Dit heeft invloed op zowel lichaam, emoties, en geest. Vanuit de oosterse zienswijze zijn deze onderling verbonden.  Hoewel de ontvanger niets hoeft te doen is Shiatsu wel een samenspel tussen gever en ontvanger. Onze ademhaling synchroniseert en op dit ritme geef ik druk en strek ik de benen, armen, rug of nek.

Ik geef Shiatsu vanuit mijn hart en met compassie. Dit wordt onbewust opgevangen door de ontvanger. Deze voelt zich hierdoor meer op zijn gemak en zal beter kunnen ontspannen. Elke sessie verschilt per persoon en per keer. Wat ik behandel hangt af van hoe iemand zich voelt en waar ik voel dat een energetische onbalans is. De druk kan zacht of stevig zijn, maar altijd aangenaam en binnen iemands pijngrens.

Voor de liefheber is het ook mogelijk om een gemixte sessie van Shiatsu en een ontspanningsmassage te nemen. Dan begin ik met het opwarmen van het lichaam door het geven van druk door een handdoek heen en ga ik verder met een ontspannende intuïtieve oliemassage. Hierbij maak ik gebruik van amandelolie. Ik werk met ellebogen, knokkels, vingers en handpalmen met de focus op het weefsel. Zo ontstaat er een mooie combinatie van een drukpunt- en spiermassage.
Als reactie op Shiatsu massages hoor ik vaak dat de ontvanger zich bewust wordt van sensaties in het lichaam en terugkomt in zijn centrum, in zijn kracht.
 

 

Terug
Boek nu je massage
BOEK IN OOST BOEK IN IJBURG