Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

Belle de la Croix

 

Mijn naam is Belle de la Croix, ik ben in Thailand geboren maar in Nederland opgegroeid. Vanuit mijn roots en cultuur weet ik dat de balans tussen lichaam en geest van belang is. Ik specialiseer mij in diverse behandelingen met een holistische visie. Ik geloof wanneer je in contact bent met je zelf dat je energie zal gaan stromen. Er wordt ruimte gecreëerd wanneer je in verbinding staat. De ruimte om jezelf te zijn, bewust te zijn van dit moment, waarbij vrijheid en creativiteit zich kunnen ontplooien, en je levendigheid kunt voelen en ervaren.  Bij mij staan de reuk- en tastzintuigen centraal. De behandelingen die ik geef zijn verschillende vormen van helende energetische massages waarbij verbinding en ontspanning voorop staan.

Mijn behandelingen zijn;

  • Ontspanningsmassage
  • Aroma stress relief: Hoofd, rug en voet massage
  • Ayurvedische massage: Full body massage
  • Dien Chan zone | Gezichtsreflexologie

 

Aroma stress relief: Hoofd, rug en voet massage
Een heerlijke ontspannende massage waarbij geuren en stress vermindering centraal staat. De essentiële oliën hebben een heilzame werking die het natuurlijk vermogen van het lichaamsherstel kunnen stimuleren. De oliën zijn pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Ayurvedische massage: Full body massage
Ayurvedische massage is een onderdeel van oude Indiase geneeswijzen. Het is een zachte energetische massage die zorgt voor een diepe ontspanning. Hierbij staat het in balans brengen van lichaam en geest centraal.  Bij de massage wordt er gebruikt gemaakt van warme olie. Bij het geven van de massage wordt rekening gehouden met je constitutie en eventuele klachten. Bij deze massage maak ik gebruik van 100% biologische oliën.

Dien Chan zone | Gezichtsreflexologie
Ik ben een van de weinige die Nederland die deze techniek uitvoert. Het is een hele bijzondere behandeling waarbij de ontspanning voorop staat en de energieflow wordt bevorderd. Gezichtsreflexologie is een behandeling van het gezicht, die vergelijkbaar is met voetreflexologie. Gezichtsreflexologie is vooral zeer effectief bij onder meer klachten zoals hormonale verstoringen, spijsvertering en psychische problemen zoals oa stress.

Terug
Boek nu je massage
BOEK IN OOST BOEK IN IJBURG