Thrive Massage
  • Nederlands
  • English
 

MASSAGE amsterdam oost

twee massagestudio's: ijburg en OOST (indische buurt)

Thrive heeft drie prachtige yogastudio’s in Amsterdam (op IJburg en Zeeburg en Indische buurt). De twee massagestudio's bevinden zich op de locaties IJburg en Oost. Alle studio's zijn goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV.

Boek je massage in een van de twee comfortabele massagestudio's van thrive;

- IJburg
op de IJburglaan 961

- Oost
op de Tweede Atjehstraat 55, Indische buurt, nabij Muiderpoortstation, Oosterpark en de Watergraafsmeer.

Klik op route (rechts) voor een routebeschrijving.

massage boeken

We werken met 1 team profesionele masseurs op beide locaties, in het rooster kun je zien, wie op welke dagen wie beschikbaar is. Omdat we werken met een beschikbaarheid per dag, heeft het de voorkeur als je een boeking online maakt (minimaal 8 uur voor de gewenste tijd). Je kunt direct online een boeking doen via de oranje buttons rechts, maak daarbij je keuze voor de locatie (IJburg of Oost). Wil je op kortere termijn een massage of advies bel of sms ons dan op 06-18030909 of stuur ons een e-mail via de rode contact button rechts. Alle boekingen worden per e-mail bevestigd. Eventuele afzeggingen zijn kosteloos tot 24 uur voor de massage.

We zijn 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 22:00 en werken uitsluitend op afspraak.

KWALITEIT - AANDACHT - maatwerk

Kies voor een ontspannende massage van één van onze ervaren masseurs met elk hun eigen specialiteiten en technieken. De meeste masseurs zijn all round opgeleid en kunnen de meeste massagevormen aanbieden. Er zijn ook masseurs gespecialiseerd in bijvoorbeeld alleen zwangerschapsmasage of Thai / Ayuverdische Yogamassage. Elke behandeling bij thrive is maatwerk, afgestemd op jouw specifieke behoeften, gegarandeerd van hoge kwaliteit en met volle aandacht van de behandelaar. Ervaar het zelf, onze unieke diep ontspannende en helende massages, persoonlijk op jouw behoefte afgestemd!

thrive massage

De naam thrive komt van het werkwoord ‘to thrive’ dat zoveel betekent als ‘floreren, opbloeien, groeien, bewust worden’. Thrive Massage biedt mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling zodat je gezonder en bewuster volop je leven kunt leven. Thrive doet dat door massages aan te bieden in lijn met de meer dan 3000 jaar oude Filosofie van Yoga, de volksgeneeskunde uit Hawaii, China, Thailand, Japan en Indonesièˆ, maar dan in een modern jasje, ‘straight forward’ en toegankelijk.

Bijvoorbeeld in het gebruikmaken binnen de massages van shiatsu-, lomilomi-, ayurveda-, thai yoga-, balinese-, stones/guasha-, healing/reiki en aromatherapie-technieken. De nieuwetijds sport en ontspanningsmassage is een welkome aanvulling passend binnen onze huidige leefstijl, zeker wanneer deze op maat wordt toegpast, afgestemd op jouw behoefte op dit moment! In onze Oost studio werken we bovendien met het profesionele 'body cushion systeem'  specifek geschikt voor zwangerschapsmassage en blessure!

thrive yoga en massage studio's

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yoga & massage studio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor bewust tijd voor jezelf. Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die Marco Rodie in 2012 met thrive voor ogen had om te creëren. Na een carrière in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga en Massage kan betekenen voor een gezond en bewust leven.

Thrive Massage een plek om je direct op je gemak te voelen! Boek je massage vandaag nog en kom langs.

Boek nu je massage
BOEK IN OOST BOEK IN IJBURG